Філіп Морріс обладнає всі бездимні пристрої технологією перевірки віку

25 травня 2021, 15:52оновлено 25 травня 2021, 16:24
Цю технологію Philip Morris International вже запустила в Новій Зеландії у 2020 р. та до 2023 р. планує поширити на всі свої бездимні продукти.
Філіп Морріс обладнає всі бездимні пристрої технологією перевірки віку
PMI обладнає всі бездимні пристрої технологією перевірки віку / Пресслужба

Філіп Морріс планує до 2023 р. обладнати 100% електронних бездимних пристроїв технологією перевірки віку. Цю технологію компанія вже запустила в Новій Зеландії у 2020 р.

Philip Morris International (PMI) опублікувала другий Інтегрований звіт про ефективність у соціальній сфері, охороні навколишнього середовища та корпоративному управлінні.

Через пандемії COVID-19 в інтегрованому звіті основний акцент зроблено на захисті співробітників, підтримку проєктів зі сталого розвитку та подолання економічних викликів, спровокованих пандемією.

відео дня

У рамках трансформації бізнесу PMI представила дві нові цілі до 2025 р.: бездимна продукція мала бути доступною у 100 країнах, а чистий річний дохід від її реалізації мав становити не менше 1 млрд доларів.

"Я з гордістю представляю звіт з нашими досягненнями за останні п'ять років. У 2020 р. на бездимну продукцію припадала майже чверть чистого доходу компанії, тоді як у 2015 р. цей показник був практично нульовим. Наші нові амбітні цілі свідчать про впевненість кардинально змінити довгострокове стійке майбутнє компанії, яке принесе користь акціонерам, споживачам та суспільству", - зазначив генеральний директор PMI Яцек Ольчак.

Попри те, що переважна більшість продажів компанії складають сигарети, PMI прагне повністю замінити їх продуктами, що виключають горіння, які нагрівають тютюн й випаровують аерозоль з нікотином.

Компанія прагне, щоб 2025 р. понад 40 млн повнолітніх курців, які не готові відмовитися від цієї звички, перейшли на бездимні продукти PMI. При цьому частка такої продукції, за прогнозом, складе 50% чистого річного доходу компанії.

Станом на 31 грудня 2020 р. основний бездимний продукт компанії - IQOS - доступний для продажу у 64 країнах. Кількість користувачів вже перевищила 17,5 млн, з них 12,7 млн - колишні курці, які повністю перейшли на IQOS, відмовившись від сигарет.

У 2020 році компанія інвестувала 495 млн доларів в інноваційні дослідження та розробки, 99% яких були спрямовані на дослідження бездимної продукції.

Також у 2020 р. чистий дохід PMI від продажу бездимної продукції склав 23,8% всього чистого доходу компанії у порівнянні з 0,2% у 2015 р. А обсяг поставок бездимної продукції PMI - понад 10% у порівнянні з 0,1% у 2015 р.

За даними звіту, в умовах пандемії у 2020 р. 100% виробників тютюну та працівників фермерських господарств - постачальників PMI - були забезпечені засобами індивідуального захисту.

Також у 2020 році компанія скоротила викиди CO2 на 26% у власній діяльності та на 18% у ланцюгу постачання.

Компанія поставила собі за мету: до 2023 року 100% електронних бездимних пристроїв мають бути оснащені технологією перевірки віку користувача. І, більш того, у серпні 2020 року в Новій Зеландії PMI вже запустила IQOS VEEV - перший електронний пристрій, оснащений технологією перевірки віку.

PMI продовжила реалізацію програми CIRCLE щодо перероблювання бездимних електронних пристроїв та досягла показника 84% в утилізації пристроїв IQOS, повернутих до центрів CIRCLE.

Також компанія приділяє увагу проблемам захисту лісів від вирубки (у 2020 р. компанія забезпечила 100% закупівель без ризику вирубки реліктових лісів) та гендерної рівності (в грудні 2020 р. 37,2% керівних посад в PMI займали жінки).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти