"Автомагістраль-Південь" укладає фінальний шар покриття на автодорозі Р-15

20 травня 2021, 15:15
Поточний середній ремонт траси триває одночасно на двох ділянках. На об'єкті працюють 140 чоловік і 100 одиниць спецтехніки.
"Автомагістраль-Південь" укладає фінальний шар покриття на автодорозі Р-15
"Автомагістраль-Південь" укладає фінальний шар покриття на автодорозі Р-15 / bigbud.kmu.gov.ua

На Львівщині у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" компанія-підрядник "Автомагістраль-Південь" влаштовує фінальний шар покриття на автошляху Р-15 Ковель - Володимир - Волинський - Червоноград - Жовква, повідомляється на офіційній сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook.

Поточний середній ремонт траси триває одночасно на двох ділянках. На об’єкті працюють 140 людей та 100 одиниць спецтехніки.

"Автошлях Р-15 має протяжність 151 км і поєднує обласні та районні центри північних і західних областей України. За останні роки дорога, яка перетинає туристичні маршрути Львівщини, почала руйнуватись, деякі її ділянки надзвичайно понівечені. Відновлення автотраси дозволить поєднати курортні містечка Львівської області якісною дорогою європейського рівня", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Зазначається, що на першому 25-кілометровому відрізку дороги від села Острів у напрямку межі з Волинською областю роботи стартували на початку березня.

Наразі ведеться влаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші. Також фахівці проводять влаштування з’їздів та примикань, кільцевої розв’язки, будують автобусні зупинки, та майданчик для габаритно-вагового контролю. Також планують укріпити узбіччя, встановити бар’єрну огорожу, дорожні знаки та нанести розмітку. Завершити роботи планують у липні 2021 року.

На другому відрізку протяжністю 22,7 км від міста Великі Мости до села Боянець роботи стартували у травні. Наразі фахівці компанії виконують розпушення покриття, регенерацію дорожньої основи та влаштування нижнього шару покриття. Роботи планують завершити у вересні 2021 року.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що у 2021 році планують ремонт і будівництво 6500 км доріг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти