Яхти, особняки і будь-які активи російських олігархів будуть заморожені - Білий дім

27 лютого 2022, 07:19
Буде створена спеціальна трансатлантична група для того, щоби відстежувати і заморожувати активи російських компаній і олігархів, які перебувають під санкціями.
Путін, Пєсков
США запровадили персональні санкції проти Путіна / Reuters

США і партнери створюють багатосторонню трансатлантичну цільову групу, щоби відстежувати і заморожувати активи російських компаній та олігархів, які перебувають під санкціями.

Як повідомив Білий дім у Twitter, створити групу, яка стежитиме за такими активами росіян, планують на найближчому тижні.

"На цьому тижні ми створимо багатосторонню трансатлантичну цільову групу для виявлення, вистежування і заморожування активів російських компаній та олігархів, що знаходяться під санкціями – їхніх яхт, особняків і будь-яких інших доходів, отриманих нечесним шляхом, які ми зможемо знайти і заморозити відповідно до закону", - йдеться у повідомленні.

відео дня
Яхти, особняки і будь-які активи російських олігархів будуть заморожені - Білий дім

Як повідомляв Главред, раніше Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що влада його країни запровадила персональні санкції проти президента РФ Володимира Путіна, міністра закордонних справ Сергія Лаврова, міністра оборони Сергія Шойгу і начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова.

ЄС і Британія також наклали персональні санкції на Путіна і Лаврова. Зокрема, всі їхні активи, які розміщені в ЄС та у Великій Британії, будуть заморожені. Також накладено секторальні санкції щодо енергетичного, фінансового, транспортного секторів та експорту до Російської Федерації продукції подвійного призначення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти