Санкції працюють: росіянам заблокували розрахунки за кордоном

25 лютого 2022, 15:12
Банківські карти країни-агресора працюватимуть тільки в РФ.
Санкції проти Росії
Санкції проти Росії / gettyimages

Через санкції, які були прийняті проти Росії за війну в Україні, росіяни не зможуть розраховуватися банківськими картками підсанкційних банків у країнах-союзницях України.

Також карти російських банків, що потрапили під санкції, не працюватимуть з Apple Pay і Google Pay, повідомляє Центробанк РФ, пише BBC Росія.

Їх не будуть приймати в країнах, що оголосили санкції – це стосуватиметься і онлайн-покупок. Йдеться про картки групи ВТБ, Совкомбанку, Новікомбанку, Промсвязьбанка і банку "Відкриття". Всередині країни-агресора карти працюватимуть.

відео дня

Раніше президент України Володимир Зеленський звернувся до Євросоюзу із закликом посилити тиск на Росію. За його словами, ще не всі можливості санкцій вичерпані.

Вторгнення Росії в Україну

Раніше головред повідомляв, що в Сумах Збройні Сили України ведуть бій з російськими окупантами. За словами місцевих жителів, на руках у окупантів червоні пов'язки.

Також ми писали, що десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулася велика кількість броньованої техніки противника, і зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти