Facebook ввів санкції проти російських пропагандистів, у відповідь Росія блокує соцмережу

26 лютого 2022, 10:53оновлено 26 лютого 2022, 13:28
Генпрокуратура РФ за погодженням з МЗС РФ визнала соціальну мережу Facebook "причетною до порушення прав і свобод громадян Російської Федерації".
Facebook
Facebook ввів санкції проти російських пропагандистів / Reuters

У відповідь на агресію проти України керівництво соціальної мережі Facebook заборонило російським державно-пропагандистським ЗМІ показувати рекламні оголошення і отримувати монетизацію за свої матеріали. Про це повідомляє BBC.

"Ми забороняємо російським державним ЗМІ показувати рекламу і здійснювати монетизацію на нашій платформі по всьому світу", – написав на своїй сторінці в Twitter керівник відділу політики безпеки соцмережі Facebook Натаніель Глейхер.

У відповідь співробітники Державного агентства Роскомнадзор почало частково обмежувати доступ до соціальної мережі в Російській Федерації.

відео дня

Крім того, 25 лютого Генпрокуратура РФ за погодженням з МЗС РФ визнала соціальну мережу Facebook "причетною до порушення основоположних прав і свобод людини, а також прав і свобод громадян Росії".

читайте такожМакрон подзвонив Зеленському: схвалив відключення РФ від SWIFT і санкції проти Путіна

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Сполучені Штати Америки вводять санкції проти президента РФ Володимира Путіна та інших російських високопоставлених чиновників.

З такою заявою виступив Державний секретар США Ентоні Блінкен.

За його словами, причина введення санкцій - вторгнення Росії в Україну.

Зокрема, санкційні обмеження будуть введені не тільки проти Путіна, міністра закордонних справ Сергія Лаврова, Міністра оборони Сергія Шойгу і першого заступника міністра оборони Валерія Герасимова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти