Wizz Air безкоштовно надасть 100 тисяч квитків для біженців з України

2 березня 2022, 12:01
Як повідомили в компанії, українці зможуть скористатися на короткомагістральних рейсах, що вилітають з Польщі, Словаччини, Угорщини та Румунії.
Wizz Air
Wizz Air безкоштовно надасть 100 тисяч квитків для біженців з України / Reuters

Угорський лоукостер Wizz Air вирішив безкоштовно надати 100 тисяч квитків для українців, які біжать зараз від війни, яку почала Росія в Україні.

"Wizz Air прагне допомогти українським біженцям дістатися до місця призначення, де б це не було. Ми надаємо 100 000 безкоштовних місць на короткомагістральних рейсах, що вилітають з Польщі, Словаччини, Угорщини та Румунії в березні", - зазначається у повідомленні авіакомпанії в Twitter.

Як повідомляв Главред, більшість членів Постійного комітету парламенту Канади з питань імміграції підтримали пропозицію про скасування віз для біженців з України.

відео дня

Після схвалення профільним комітетом проект буде направлений до сесійної зали, де він повинен отримати схвалення більшості депутатів, щоб вступити в силу.

Хоча рішення про візовий режим входить до компетенції уряду, а не парламенту, проте законодавці можуть висловити політичну підтримку і звернутися до виконавчої влади із запитом на розгляд.

читайте такожУ ЄС готові прийняти біженців з України-глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен

Війна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти