"Вагнерівці" розстріляли десятки завербованих зеків РФ за відмову воювати проти ЗСУ

14 жовтня 2022, 13:29
708
Кільком мобілізованим ув'язненим прострелили ноги за спробу сховатися на позиції українців.
В'язниця, зеки, армія
Російських зеків женуть на війну в Україну / ua.depositphotos.com/ УНІАН

Найманці російської ПВК Вагнера на фронті розстрілюють зеків, доставлених з російських колоній, які відмовляються воювати проти Збройних сил України.

"Вагнерівці" вже розстріляли понад 40 завербованих зеків, а кільком прострелили ноги за спробу сховатися на позиції українців, розповів засновник ресурсу Gulagu.net Володимир Осечкін в ефірі каналу Ходорковський Live.

За його даними, розстрілюють мобілізованих ув'язнених за відмову воювати в Україні проти ЗСУ.

"Їх, коли везуть в автозаках і привозять на місце, там вже далі включається те, про що розповідав сам Пригожин в колонії №6 12 вересня. Ось він прямо говорив: "Якщо ви доїжджаєте до місця і говорите, тут щось не те, вони відразу розстрілюють. Без суду і без слідства", - додав Осєчкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в мережі спливло відео того, як передбачуваний Керівник ПВК "Вагнер" бізнесмен Євген Пригожин (більш відомий як "кухар Путіна") відвідав в'язницю в Республіці Мордовія (російській глибинці), де займався вербуванням ув'язнених - для участі у війні проти України.

До того раніше російський оппозіонер-політолог Андрій Піонтковський говорив про те, що у разі подальших успіхів ЗСУ на фронті Росію чекає переворот, який закінчиться поваленням Володимира Путіна.

Піонтковський вважає, що вибухи в Криму – не тільки відмінний військовий експеримент, але і має психологічний ефект. А систему кремлівської брехні і пропаганди може зламати звільнення Херсона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти