У Мережі спливло відео, як "кухар Путіна" вербує у в'язницях бійців для війни в Україні

14 вересня 2022, 20:41
За участь у війні ув'язненим Пригожин обіцяв амністію через шість місяців. Однак же, при цьому загрожує розстрілом за дезертирство, пияцтво і наркоманію.
В'язниця, Пригожин, ПВК Вагнера
В'язниця, Пригожин , ПВК Вагнера / Jobs For felons Hub / flickr / скріншот з відео

Передбачуваний Керівник ПВК "Вагнер" бізнесмен Євген Пригожин (більш відомий як "кухар Путіна") відвідав в'язницю в Республіці Мордовія (російській глибинці), де займався вербуванням ув'язнених ‒ для участі у війні проти України. Таке відео було опубліковано в Мережі.

За участь у війні ув'язненим Пригожин обіцяв амністію через шість місяців. Однак попередили про розстріл на місці за проступки ‒ в тому числі за дезертирство і за вживання алкоголю і наркотиків. Потім він розповідав різного роду байки - в тому числі про те, як він завербував ув'язнених в Санкт-Петербурзі. І вони нібито влаштовували "подвиги" в боях з українською армією.

Пригожин, зєки
Пригожин вербує у в'язницях бійців для війни в Україні/ скріншот з відео

До того повідомлялося, що Пригожин і ватажок найманців ПВК Вагнер Дмитро Уткін вербувальники відвідали цілий ряд колоній в Ростовській області – в Костянтинівці, новочеркаському мікрорайоні Хотунок, Ростов-на-Дону і в місті Шахти.

відео дня

Нагадаємо, раніше Андрій Піонтковський говорив про те, що у разі подальших успіхів ЗСУ на фронті Росію чекає переворот, який закінчиться поваленням Володимира Путіна.

Піонтковський вважає, що недавні вибухи в Новофедорівці в Криму – не тільки відмінний військовий експеримент, але і має психологічний ефект. А систему кремлівської брехні і пропаганди може зламати звільнення Херсона.

До того начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Володимир Путін серйозно хворий на рак, а в Росії вже відбувається переворот з метою повалення Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти