У Пермі від Путіна сховали гаражі і "лежачих поліцейських"

19 жовтня 2023, 19:58
638
Місто почали "готувати" до приїзду Путіна за два тижні до заходу, в якому той повинен був взяти участь.
У Пермі від Путіна сховали гаражі і 'лежачих поліцейських'
У Пермі під час приїзду Путіна зник зв'язок / Колаж Главреда. Фото: скріншоти, t.me/perm36

Влада Пермі серйозно підійшла до приїзду російського диктатора Володимира Путіна - спеціально до його візиту завісила банерами усі напівзруйновані місця.

Як повідомляє видання "Агентство", пермська влада почала готуватися до форуму "Росія - спортивна держава", який 19 жовтня відвідав Путін, ще за два тижні.

11 жовтня в місті висадився "десант" співробітників Федеральної служби охорони, підпорядкованої безпосередньо Кремлю, писали місцеві ЗМІ.

відео дня

За добу до приїзду Путіна залатали дорогу, якою повинен був проїхати кортеж, і завісили розташовані на ній гаражі банерами з написом "Росія - спортивна держава", а вже в четвер в місті виникли проблеми зі зв'язком.

Мешканці Пермі писали в соцмережах, що комунальники зрізали "лежачих поліцейських" поруч з Палацом спорту "Молот", де проходить турнір кікбоксингу. Очікувалося, що Путін може приїхати і сюди, проте ввечері в четвер ЗМІ повідомили, що цього візиту не буде.

Співробітники поліції на час форуму також опечатали підвали будинків навпроти Палацу спорту ім. Сухарєва, який відвідав Путін.

"Агентство" зазначає, що останнім часом в містах, які відвідує Путін, регулярно з'являються проблеми зі зв'язком.

Раніше Главред писав, що російський диктатор Володимир Путін ніс на зустріч з китайським главою Сі Цзіньпіном валізки. ЗМІ вважають, що це так званий ядерний портфель.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти