П'ять діагнозів для Путіна: чим хворіє президент країни-агресора, ховаючись у бункері на Алтаї

22 березня 2022, 19:11
Російський диктатор вже довгий час ховається в бункері.
Володимир Путін
Володимир Путін / УНІАН

Є інформація, що президент РФ Володимир Путін вже багато місяців ховається в бункері на Алтаї.

Однією з причин "відлюдництва" називають невиліковну хворобу глави Кремля, пише "ТСН".

"Стероїдна злість" на тлі лікування раку

За інформацією американської розвідки, Путін страждає мозковим розладом, викликаним недоумством, хворобою Паркінсона або "стероїдною люттю", що виникла в результаті лікування раку стероїдами.

відео дня

Посилаючись на джерела, близькі до Кремля, високопоставлені діячі розвідувального Альянсу "П'ять очей", в який входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія і Сполучені Штати, вважають, що існує фізіологічне пояснення викликає загальну критику рішення російського президента вторгнутися в Україну.

читайте такожПутін серйозно хворий і готується до відставки-західні ЗМІДжерело сказав, що ця нездатність чітко мислити посилювалася відсутністю "петлі негативного зворотного зв'язку", оскільки російський лідер "просто не був проінформований" про елементи невдач під час вторгнення.

Хвороба Паркінсона

Два роки тому ряд західних ЗМІ, в тому числі і The Sun, написали про те, що у Путіна хвороба Паркінсона. Повідомляли, що президент РФ нібито збирається через це у відставку. Тоді журналісти під час конференції з прес-секретарем Путіна Дмитром Пєсковим запитали у нього, Чи правда, що президент хворий. На що Пєсков, природно, відповів, що "це нісенітниця повна, і тут коментувати нічого". Додавши, що здоров'я у лідера РФ відмінне та у відставку найближчим часом він йти не збирається.

читайте також"Хворий психопат!": Польський хіт про Путіна "підірвав" світові чарти - його наспівує весь світПісля публікації статті в Росії поширилися кадри, на яких ноги Путіна рухаються, коли він чіпляється за підлокітник крісла, що свідчить про його погане здоров'я. Увага також привертає смикається ручка в його руках.

British Medical Journal писав, що асиметрично зменшений розмах рук Путіна також є класичною рисою хвороби Паркінсона і може проявлятися у "клінічно неушкоджених суб'єктів зі схильністю до подальшого розвитку" хвороби.

Синдром Аспергера

Серед інших версія Синдром Аспергера (це одна з форм аутизму, що характеризується вираженими порушеннями соціальної комунікації та взаємодії. Від істинного аутизму цей синдром відрізняється збереженням мовних і когнітивних функцій), пише USA Today.

Повідомлялося про "неврологічну аномалію" Путіна, яку деякі з вчених трактують як синдром Аспергера і яка, на їхню думку, заважає приймати йому грамотні рішення. Ніяких прямих доказів, однак, не було. Дмитро Пєсков прокоментував статтю, назвавши її "дурістю, яка не заслуговує коментарів".

Рак підшлункової залози або рак спинного мозку

Такі чутки з'явилися в 2014 році. Ряд американських і британських видань написало про це, в тому числі і The New York Post. Видання повідомляло, що інформація надійшла від літнього німецького доктора, який лікував Путіна. Пєсков тут же спростував це, назвавши черговою нісенітницею.

У тому ж році журнал The Week, повідомив про чутки щодо іншої "серйозної хвороби", можливо, про рак спинного мозку. Передбачалося, що такими великодушними вчинками, як амністія екс-олігарха Михайла Ходорковського незадовго до публікації, російський президент "очищає совість". Це рішення, писало видання, було "зовсім не властиво" Путіну.

читайте також"Путін серйозно хворий, його дні полічені": мольфарка видала похмурий прогноз щодо президента РФА ось радянський розвідник, майор КДБ і колишній однокурсник Путіна Юрій Швець у своїх відео на YouTube переконаний, що Путін дійсно хворий і його лікують. Чим хворий, це, звичайно загадка, але, швидше за все, ліки застосовуються сильні. Також Швець стверджує, що Путін панічно боїться навіть свого найближчого оточення.

Як повідомляв Главред, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в середовищі російської бізнес-політичної еліти формується група впливових осіб, які налаштовані проти нинішнього господаря Кремля Володимира Путіна. Їх мета - якнайшвидше відсторонення президента РФ від влади і відновлення економічних зв'язків із Заходом, зруйнованих через війну в Україні. Відзначається також, що в якості наступника Путіна розглядають директора ФСБ Олександра Бортникова.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти