"Судоми схопили": Путін влаштував "танці" ногами на зустрічі з Лукашенком

17 лютого 2023, 22:38
Російський диктатор вислуховуючи промову свого друга Олександра Лукашенка з приводу товарообігу між Білоруссю і РФ, регулярно смикав ногами.
Путін, Лукашенко
Путін, Лукашенко / Пул першого скріншот

Президент країни-агресора Володимир Путін на зустрічі 18 лютого з самопроголошеним президентом Білорусі Олександр Лукашенко не міг контролювати свої ноги.

На це звернув увагу в Twitter російський громадський діяч Леонід Невзлін.

Так, Путін вислуховуючи промову Лукашенка з приводу товарообігу між Білоруссю і РФ, регулярно смикав ногами.

"Путін психує явно. На зустрічі з Лукашенком зовсім не може свої ноги контролювати", - прокоментував рухи тіла президента РФ Невзлін.

Варто відзначити, що співрозмовник глави Кремля свої нижні кінцівки контролював.

Ось тільки в коментарях відзначають, що у Путіна "нервовий зрив або судоми почали хапати".

Лукашено і Путін

Нові заяви Лукашенка про Україну

Директор Білорусі Олександр Лукашенко вибухнув загрозою безпосередньо воювати з Україною у тому випадку, якщо, мовляв, хоча б "один солдат прийде на територію Білорусі". Пригрозив "жорстокою" відповіддю.

"Я готовий разом з росіянами воювати з території Білорусі тільки в одному поки випадку: якщо звідти хоч один солдат прийде на територію Білорусі вбивати моїх людей. Якщо вони вчинять агресію проти Білорусі, відповідь буде найжорстокішою. І війна набуде зовсім іншого характеру", - сказав Лукашенко.

Пізніше Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зазначив, що Путін знову змушує Лукашенка вступити в пряму війну Москви проти Києва. Лукашенко намагається відмовитися.

Раніше Лукашенко зробив заяву про те, що країни ОДКБ (блок вважається підконтрольним Москві, проте не підтримав війну проти України, - ред.), мовляв, "повинні визначитися" зі своєю позицією з приводу нападу РФ на Україну. Мовляв,"цього від них зажадає час".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти