StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соловйов істерить з приводу від'їзду і позиції Лободи

13 серпня 2022, 15:37оновлено 26 серпня 2022, 17:59
Пропагандист Соловйов все ніяк не може вгамуватися від того, що багато людей не хочуть бути рабами, а хочуть жити у вільній країні.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

У Росії все ніяк не можуть заспокоїтися від того, що на їх естраді залишилися лише старі зірки в леопардах, а українські виконавці підтримали Україну і покинули країну-терориста Росію назавжди.

Осторонь від від'їзду Українки Світлани Лободи не залишився і один з головних пропагандистів кремля і такий же винуватець у тисячах смертей українців Володимир Соловйов.

На його думку, слова Світлани Лободи про те, що з Росії виїжджає вся інтелігенція, не варто сприймати всерйоз. Він також критикує Лободу за те, що та"довгі роки заробляла в Росії".

відео дня

читайте такожЛобода показала молодшу дочку і пояснила, що не так з її ім'ям

"Вона всім нам пояснює про те, хто ми і які вони. Тобто ми всі в телевізор дивимося, мовляв, у нас немає ніякої іншої точки зору, а інтелігенція вся, співоча ротом, поїхала", — скотився в хамство у своєму шоу 58-річний пропагандист, який позбувся майна в Італії через свою систематичну брехню.

Нагадаємо, раніше українська співачка Світлана Лобода розповівши, чи допускає вона можливість продовжувати виступи в РФ, яка розгорнула повномасштабну війну в Україні.

В інтерв'ю для грузинського журналіста Ное Сулаберідзе, артистка розповіла, як її діти реагую на війну, і як вона пояснює їм, що відбувається в країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти