"Скоро по всій РФ - вибухи відплати": Невзоров позловтішався стосовно загибелі дочки Дугіна

21 серпня 2022, 13:29оновлено 21 серпня 2022, 15:59
З іншого боку, видна російська опозиціонерка і лібералка Юлія Латиніна, навпаки, в гірших традиціях голосила і шкодувала з приводу загибелі Дугін.
Невзоров, Дугіна
Олександр і Лідія Невзорови, а також Дарина Дугіна / Instagram і скріншот з відео

Російський опозиціонер і публіцист Олександр Невзоров не приховував своєї зловтіхи від новини про те, що в ніч на 21 серпня в результаті вибуху джипа в Підмосков'ї загинула Дарина Дугіна - кремлівська пропагандистка і дочка видного російського пропагандиста, ідеолога "русского міра" і одного з найближчих до диктатора Путіна особистостей Олександра Дугіна.

"Є в світі і справедливість. Дугін - ідеолог російського фашизму, який надихнув Путіна на захоплення України - рідкісна мерзота. На його совісті тисячі загиблих. За фатальною випадковістю підірвали дочку, а не його. Напевно, це "карма". Тепер і він зможе зрозуміти, що це означає ‒ поховати дитину. Дочка, до слова, була такою ж як і батько - фашисткою. [...] Скоро - по всій Росії прогримлять вибухи відплати. Нас чекає багата на трупи російських фашистів осінь", - написав він.

З іншого боку, видна російська опозиціонерка і лібералка Юлія Латиніна, навпаки, почала голосити і шкодувати з приводу загибелі Дугиной.

відео дня

"Вбивство дочки Дугіна - жахливо, безглуздо і страшно. Вона там в порядку клювання не перша і навіть не тисячна, яку б ф@гню вона там не писала. Я не знаю, хто скоїв вбивство дочки Олександра Дугіна, - маргінального, але помітного фашиста, який їздив без охорони. Але я вважаю, що за ним піде Великий терор, як після замаху Фанні Каплан на Леніна або вбивства Кірова. Змушена видужати. Вбивство дочки Дугіна - ні, не безглуздо. Воно запустить хвилю відповідного терору, як вбивство Кірова. А ось передісторію цього вбивства я не беруся гадати, тому що занадто багато варіантів" , ‒ писала вона в Twitter.

Латиніна
Латиніна
Латиніна

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в ніч з 20 на 21 серпня в Підмосков'ї підірвали автомобіль видного російського пропагандиста, ідеолога "русского міра" і одного з найближчих до диктатора Путіна персонажів -сОлександра Дугіна.

В результаті інциденту загинула його дочка Дарина, яка була за кермом джипа Toyota Landcruiser Prado.

Пізніше стало відомо, що джип вибухнув на Можайському шосе о 21:30.

Позашляховик відразу втратив керування і, з'їхавши на узбіччя, загорівся. До приїзду пожежників, викликаних очевидцями, автомобіль згорів. В авто виявили сильно обгорілий труп Дар'ї Дугіної. Сам ідеолог російського фашизму приїхав на місце трагедії і негайно впав у шоковий стан від побаченого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти