СБУ перехопила розмови агресора: розкрито плани Росії щодо захоплення України

3 березня 2022, 21:02
У ході бесіди окупанти обговорювали так звану "спецоперацію" Росії в Україні.
СБУ перехопила розмови агресора
СБУ перехопила розмови агресора / Фото Reuters

Служба безпеки України оприлюднила перехоплену розмову російських омонівців. У бесіді окупанти обговорювали так звану "спецоперацію" Росії в Україні: вони відкрито назвали свої дії "війною". При цьому самовпевнено заявляли, що захоплять територію України за три дні.

Про це повідомляє Главред із посиланням на прес-центр СБУ.

Ситуацію під Гостомелем омонівці охарактеризували так: "Ми їхали всі в одній колоні: красноярці першими, наші другими, за нами кемеровські, за кемеровськими – СОБР кемеровський".

У результаті красноярців розбили з танків і мінометів у "дим". Підрозділ авторів розмови також зазнав важких втрат, а ось силовики з Кемерово з вогняного мішка встигли вискочити.

"Але й у них - один 200-й і три 300-і. Про наших взагалі нічого не відомо. Скільки там "наваляло" нашим, ніхто не знає", – зізнався один із окупантів.

Що відбувається в Україні 3 березня 2022:

Раніше в ОП розкрили деталі переговорів з РФ. Україна і РФ найближчим часом створять канали зв'язку та взаємодії для організації гуманітарних коридорів.

Також Кулеба назвав головну умову України на переговорах з РФ. Глава МЗС України розповів, над чим працюватиме українська делегація.

Наступ РФ захлинувся, окупанти масово здаються в полон. Як приклад СБУ наводить випадок в Миколаєві, де захоплені російські десантники не намагалися чинити опір. Частина відразу здалася в полон. Згодом біля Миколаєва добровільно здалися в полон шість російських танкістів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти