Росію вигнали з Всесвітньої туристичної організації ООН

27 квітня 2022, 19:51
Росія більше не член Всесвітньої туристичної організації ООН. Більшістю голосів таке рішення схвалене на Генеральній Асамблеї Організації.
Росію вигнали з Всесвітньої туристичної організації ООН
Росію виключили зі складу Всесвітньої туристичної організації ООН / wikipedia.org

Росію виключили зі складу країн-членів Всесвітньої туристичної організації ООН, йдеться в заяві голови Державного агентства розвитку туризму України Мар'яни Олеськів.

"Росія більше не член Всесвітньої туристичної організації ООН. Більшістю голосів таке рішення прийнято на Генеральній Асамблеї Організації! "За" проголосували 40 країн, за що їм честь і шана", — зазначила голова Держтуризму.

Проти того, щоб країну-окупанта виключили з організації, виступили 11 держав. Глава ГАРТ перерахувала ці держави: Сирія, Білорусь, Казахстан, Зімбабве, Нікарагуа, Алжир, Китай, Бостон і Герцеговина, Єгипет і Північна Корея.

відео дня

"Бажаний для Росії сценарій не спрацював. Розповісти світу про те, що вони самі вийшли з СОТ ООН, не вдалося. Зберегти обличчя не вдалося. Зате вдалося в черговий раз вдарити в бруд обличчям і ще й оскандалитися у фінальних конвульсіях", - додала голова відомства, маючи на увазі ситуацію, коли напередодні голосування представники делегації Росії влаштували істерику і вирішили першими вийти зі складу організації, перш ніж відбулася процедура виключення.

За словами глави ГАРТ, Росія має пройти тривалий цивілізаційний шлях, отримати нові якості - в гуманності, ерудиції, честі та цінностях.

І "лише після повної трансформації знову претендувати на місце серед мирних, доброзичливих, порядних і чесних людей, які є членами цієї організації".

"Така моя позиція. Сьогодні дуже багато країн готові допомагати - добрим словом, професійними порадами, експертизою в розвитку туристичної сфери. Україна відродиться і стане новим великим ринком з новими можливостями для інвестицій, для подорожей, для унікального досвіду та емоцій. Спільними зусиллями!",- підсумувала вона.

Війна Росії проти України

Радник керівника офісу президента Олексій Арестович зробив заяву, згідно з якою Україна готує контрнаступ на зайняті армією Росією позиції. Українські сили оборони перейдуть до атаки після того, як наша армія отримає важке озброєння від Заходу. ЗСУ мають намір діяти без зволікання.

Глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім заявив, що його Регіон поки не очікує наступу з боку РФ. Але підготовка йде до різних сценаріїв. Однак, за його словами, армія України готується до наступу на окупований Херсон.

Спікер Банкової Олексій Арестович сказав, що після битви за Донбас війна Росії проти України може продовжитися. Українцям слід готуватися до тривалого протистояння з країною-окупантом. Не виключено, що бойові дії можуть тривати до Нового року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти