Росія готова до переговорів з Україною на високому рівні - Путін

25 лютого 2022, 14:31
1259
Путін дав зрозуміти, що готовий особисто зустрітися з главою України Володимиром Зеленським.
Путін готовий до переговорів з Україною на високому рівні
Росія готова до переговорів з Україною на високому рівні - Путін / колаж УНІАН

Російський президент Володимир Путін у ході телефонних переговорів із лідером Китаю Сі Цзіньпіном обговорив ситуацію між Росією та Україною.

Зокрема, російський лідер запевнив свого китайського колегу, що готовий провести переговори з Україною "на високому рівні", повідомляє Главред з посиланням на РИА Новости.

"Путін у розмові з Сі Цзіньпіном заявив, що Росія готова вести переговори з Україною на високому рівні", – цитує Путіна видання.

Що відбувається в Україні 25 лютого

Раніше Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

У свою чергу МЗС Росії зробило заяву. У РФ назвали умови для переговорів з Україною: погодяться, якщо ЗСУ складуть зброю.

Арестович назвав найнебезпечніші ділянки протистояння: Київ, Харків, Херсон і ще ряд міст. Ворог намагається пробитися до української столиці з боку Гостомеля, Ворзеля та Бучі.

Київ вступив у фазу оборони через вторгнення росіян, зазначив мер міста Віталій Кличко. Він закликав жителів міста не виходити з будинків або укриттів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти