Київ вступив у фазу оборони через вторгнення росіян - Кличко

25 лютого 2022, 14:34
Мер столиці України Віталій Кличко закликав жителів міста не виходити з будинків або укриттів.
Віталій Кличко
Віталій Кличко / УНІАН

Мер столиці України Віталій Кличко закликав жителів міста не виходити з будинків або укриттів, оскільки Київ вступив у фазу оборони. Про це київський градоначальник розповів під час екстреного брифінгу.

Деякі диверсійні групи проникли в місто. Всі, хто може захищати місто, повинен допомагати киянам відстояти Київ. Влада для цього робить все що може, сказав Кличко.

"Сьогодні в результаті дій російської армії постраждали 4 людини (в будинку, куди потрапили осколки ракети) і ще один літній чоловік, якого в машині переїхали танком. Він вижив, але в реанімації зараз " - каже мер Києва.

Крім того, Кличко розповів, що ситуація в столиці досить серйозна, "але ми віримо в ЗСУ". І окремо попросив киян повідомляти в поліцію про підозрілі речі або предмети на вулицях.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко звернувся до жителів столиці. Він зазначив, що зараз найстрашніший ворог - це паніка.

"Україна атакована агресором. Гуркіт снарядів чути і в Києві. Найстрашніший ворог зараз-паніка. Не втрачаємо витримки", - сказав він.

Кличко закликав киян залишатися вдома, але тримати напоготові "тривожну валізку".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти