Путін несподівано "прокинув" Трампа і підлизався до Байдена

15 лютого 2024, 12:06
Російський диктатор Путін заявив, що на посаді президента США для Москви кращий Джо Байден, а не Дональд Трамп.
Путин, Трамп, Байден
Путін заявив, що для РФ президентство Байдена краще, ніж президентство Трампа / Колаж: Главред, фото: whitehouse.gov, УНІАН, сайт Кремля

Російський диктатор Володимир Путін несподівано підтримав нинішнього главу Білого дому Джо Байдена на майбутніх виборах у США, а не його можливого суперника Дональда Трампа.

Зокрема, в інтерв'ю Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії Путін заявив, що на посаді президента США для Москви кращий Джо Байден, а не Дональд Трамп.

У Путіна запитали: "Для нас хто кращий - Байден чи Трамп?", на що господар Кремля відповів: "Байден. Він людина більш досвідчена, він прогнозований, він політик старої формації. Але ми будемо працювати з будь-яким лідером США, якому надасть довіру американський народ".

відео дня

Крім того, Путін зробив заяву, яка суперечить наративам російських пропагандистів, які, як відомо, люблять висміювати вік Байдена і його стан здоров'я.

"Послухайте, я зустрічався з Байденом у Швейцарії, це було три роки тому. Уже й тоді говорили, що він недієздатний. Нічого подібного я не побачив. Ну так, він підглядав у свій папірець, я підглядав у свій. Нічого такого. А те, що він десь, виходячи з вертольота, ударився головою, ну... Хто у нас де-небудь не вдарявся головою - нехай перший кине в нього камінь", - заявив диктатор РФ.

Путін все ж таки не обійшовся без критики і заявив, що сьогоднішня позиція адміністрації США "надзвичайно шкідлива та помилкова".

"І я свого часу президенту Байдену про це говорив", - додав він.

Як повідомляв Главред, експрезидент США Дональд Трамп неодноразово говорив, що у нього "чудові стосунки" з диктатором Путіним і в разі повернення до влади він "дуже швидко" завершить війну в Україні.

Трамп також заявляв, що Україні можливо доведеться віддати частину території Росії, щоб зупинити війну.

Видання Bloomberg з посиланням на джерела писало про те, що Трамп розглядає можливість примусу України до переговорів про припинення війни з країною-агресором Росією.

Радники Трампа нібито обговорювали питання про те, як посадити за стіл переговорів президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна на початку потенційного другого президентського терміну Трампа.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти