"Нехай під бомби йдуть сини Лукавого": білоруські матері влаштували яскраву антивоєнну акцію

6 липня 2022, 18:24
Білоруські жінки непомітно кладуть іграшки на видні місця, а також доповнюють їх детальними письмовими антивоєнними посланнями.
Білорусь, проти війни
Білорусь, проти війни / Telegram-канал "Союз матерів"

У Білорусі стартувала акція місцевих мешканок проти повноцінного втягування російським диктатором Путіним країни у війну Росії проти України. Про це повідомляється на Telegram-каналі "Союзу матерів".

"Матері Білорусі проти війни! Щоб показати це, вони кладуть іграшки своїх дітей там, де побачать люди, і пишуть, що вони думають про війну. У Білорусі триває жорстока боротьба з будь-якою незгодою. Тих, хто насмілюється хоч слово сказати проти влади, звільняють, б'ють і навіть можуть засудити до смертної кари. Тому жінки, які зважилися на цю дивовижну акцію, – для нас приклад", ‒ наголошується в пості.

Крім того, "Союз матерів" закликав усіх білорусів не мовчати і приєднуватися до і антивоєнної акції.

"Мій маленький слоник, мій улюблений котик, мій син. Твоя мати не дозволить позбавити тебе життя. Ми проти війни! Нехай під бомби йдуть сини Лукавого", - говорить одна з учасниць.

'Нехай під бомби йдуть сини Лукавого': білоруські матері влаштували яскраву антивоєнну акцію

читайте також"Ми готові до війни з РБ": в ОП заявили, що "вкидання" про наступ з Білорусі - це спекуляції РФ

Нагадаємо, раніше військовий експерт і полковник запасу ЗСУ Олег Жданов сказав, що Білорусь готується до війни з Україною. Ймовірність того, що білоруська армія відкрито вступить у війну становить 50/50.

Також Жданов говорив, що у господаря Кремля Володимира Путіна є багато важелів впливу на білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

До того експерт каже, що зараз російський диктатор чинить тиск на білоруського - щоб змусити того повноцінно вступити у війну. Це вигідно РФ, бо відриється другий фронт, і Україна буде змушена відтягувати війська з інших напрямків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти