Публіцист оцінив версію з двійником Путіна на параді в Москві на 9 травня

13 травня 2023, 02:50
507
Як каже Олександр Сотник, участь російського диктатора Путіна на параді – чисто символічна і призначена для населення країни-агресора Росії.

Путін, Сотник
Володимир Путін, Олексадр Сотник / колаж Главред, фото УНІАН

Вельми сумнівна теорія про те, що російський диктатор Володимир Путін делегував право проводити парад в Москві на 9 травня комусь зі своїх двійників. Про це в інтерв'ю Главреду розповів Олександр Сотник - редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист.

"Я не вірю в історію про двійників-трійників, це дуже стара тема. Швидше за все, це був Путін. Для братви, яка знає Путіна, його поява була дуже важливою, як і для нього самого. Це було необхідно для пролонгації його влади. Точно так само нещодавно Путін шмигнув до Маріуполя під покровом ночі, щоб теж показати братві, що нічого не боїться", − сказав він.

Як каже Сотник, участь російського диктатора Путіна на параді – чисто символічна і призначена для населення країни-агресора Росії.

"Все це розраховано на внутрішнє споживання. Зрозуміло, що поза печерою це ні на кого не діє. Всі розуміють - ну виповз тарган, поворушив вусами, знову прошмигнув у свою щілину і продовжив робити свої чорні справи", − сказав він.

Дивіться інтерв'ю Олександра Сотника Главреду:

Нагадаємо, про використання Кремлем двійників Володимира Путіна в інтерв'ю розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Кремль використовує людей, яким для схожості з російським диктатором зробили пластичні операції, підкреслив він.

Буданов уточнив, що в минулому вже виявляли двійників Путіна, які замінювали його в особливих випадках, але зараз це звичайна практика.

До того повідомлялося про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова розглядається як ймовірний наступник Володимира Путіна - як кажуть експерти, це говорить про те, що в країні-агресорі Росії обмірковують варіант станової, династичної зміни еліт.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти