Пригожин або Кадиров можуть увійти в Кремль: Зеленський не виключив новий бунт у РФ

6 липня 2023, 20:17
293
Володимир Путін настільки слабкий, що не здатний захистити навіть російські області від своїх же бойовиків, підкреслив президент.
Зеленський, Пригожин
Володимир Зеленський висловився щодо бунту в РФ / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, скріншот YouTube

Не варто дивуватися, якщо наступного разу хтось типу Пригожина або Кадирова заїде прямо в Кремль, сказав президент України Володимир Зеленський.

"Цей глава Росії вже настільки слабкий, що не здатний захистити навіть російські області від своїх же бойовиків. І якщо одного разу хтось - Пригожин або, наприклад, Кадиров, - пройде маршем прямо в Кремль, то не варто дивуватися", — сказав він, виступаючи в четвер в Софії на зустрічі з представниками болгарських політичних сил, передає Інтерфакс-Україна.

"Всі залишки російських боєздатних сил - в окупованих районах нашої країни а у тих, хто повинен забезпечувати безпеку цього режиму в Росії, немає мотивації. Тому зараз ми повинні тільки нарощувати наш спільний тиск", – сказав також він.

відео дня

За словами Зеленського, "чим більше ми отримаємо допомоги, амуніції, зброї, тим більше скорочується масштаб війни на нашій землі. Тому що окупантів ми вичавлюємо. Оборонна підтримка збільшує простір свободи і нормального життя наших людей".

Російський терорист Євген Пригожин упустив свій шанс щодо заколоту в країні-агресорі Росії, а його боягузтво призвело до ліквідації приватної військової компанії "Вагнера", ватажком якої він був. Про це раніше написав радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

Бунт "вагнерівців" на чолі з Пригожиним також може вплинути на збільшення допомоги Україні від західних партнерів, вважають американські чиновники.

Під час заколоту ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина в Росії американські чиновники побачили вразливі місця російського диктатора. Заяви керівника Кремля про червоні лінії є блефом - тепер це дуже добре розуміють у Вашингтоні, про це нещодавно писало видання Politico.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти