"Переможемо українців, НАТО і весь світ": Пригожин розмріявся про успіх РФ у війні і сказав "умову"

1 січня 2023, 12:57
"Кухар Путіна" поділився своїми рожевими мріями і сказав, нібито Росії заважає перемогти лише "бюрократія і корупція".
Российские военные, Евгений Пригожин
Пригожин розмріявся про успіх РФ у війні і сказав "умову"/ Telegram

Власник приватної військової кампанії "Вагнера" і "кухар Путіна" Євген Пригожин розмріявся, що колись країні-агресорці Росії нібито вдасться перемогти Україну, а потім НАТО і весь світ.

Такими божевільними думками він поділився, сидячи у колі окупантів-вагнерівців, які воюють проти України. Відповідне відео з’явилося у соцмережах.

При цьому Пригожин каже, нібито Росії заважає перемогти корупція і бюрократія. А тому, мовляв, спочатку потрібно перемогти "бюрократів і корупціонерів" в РФ, а вже після цього до кінця 2023 року "захопити світ".

відео дня

Самі окупанти на запитання про те, чого вони бажали б, відповіли про потребу у боєприпасах, адже немає чим воювати. Але Пригожин перебив їх буквально на півслові і почав ділитися своїм поглядом на ситуацію, розповідаючи про свої загарбницькі амбіції щодо всього світу.

Пригожин
скрін

Раніше аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначали, що Євген Пригожин намагається посилити роль своєї ПВК у російських військових операціях на території України. У нього є політичні амбіції, і збільшенням ролі своєї ПВК у війні він хоче вплинути на ультранаціоналістичний електорат в Росії, який він сподівається пізніше використати.

Нагадаємо, ватажок ПВК "Вагнгера" Євген Пригожин висміяв заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, який опублікував свої "прогнози" на 2023 рік. Пригожин назвав слова Медведєва "еротичними фантазіями".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти