Ополченці Росії завдали удару по окупантах на Білгородщині: деталі операції

28 вересня 2023, 21:34
Бійці Легіону Свобода Росії виконали поставлені для себе завдання на території Бєлгородської області та завдали втрат російським окупаційним військам.
Легіон Свобода Росії
Ополченці ЛСР ходитимуть до Бєлгородської області у своїх справах / пресслужба Легіону Свобода Росії

Підрозділи Легіону Свобода Росії провели бойову операцію в Білгородчині. У боях з російськими окупантами вони завдали втрат ворогу в силах і засобах. Ополченці збираються заходити на територію агресора РФ тоді, коли їм буде потрібно.

Пресслужба ЛСР повідомила, що ополченці до 24 годин провели в Білгородській області, де успішно виконали низку бойових завдань.

"Провівши близько доби в Білгородській області, сміливо можемо сказати: поставлені завдання - виконані, всі легіонери - цілі і неушкоджені. Противник зазнав втрат у живій силі та техніці", - зазначено у повідомленні.

відео дня

Також в Легіоні Свободи підкреслили, що рейди до РФ будуть відбуватися "в будь-який потрібний" для ополченців момент.

Рейди добровольців Росії до Білгородської області

Військові підрозділи Російський добровольчий корпус і Легіону Свобода Росії в травні-червні проводили бойові операції в Білгородській області. Ополченці ліквідували військові об'єкти окупантів.

Військові формування зайшли до Білгородщини 22 травня. Виконували завдання на КПП Грайворон та в інших населених пунктах. Силовики РФ тимчасово втрачали контроль над контрольно-пропускним пунктом.

1 червня в російському добровольчому корпусі заявили про запуск другої фази військової операції в Білгородській області. В рамках заходів бійці контролювали МАПП Шебекіно і населений пункт Нова Таволжанка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти