Легіон свобода Росії та РДК звільнили Гору-Поділ і штурмують Грайворон на Білгородщині

22 травня 2023, 16:26
Російські ополченці продовжують просування Білгородською областю, виконуючи свої спеціальні завдання щодо звільнення регіонів від режиму Путіна.
Легіон Свобода Росії, Бєлгородщина
Легіон Свобода Росії пройшов ще один населений пункт в Бєілгородській області / Колаж: Главред, фото: скріншот соцмережі, DeepState

Легіон Свобода Росії та Російський добровольчий корпус пройшли населений пункт Гора-Поділ в Білгородській області і почав штурм населеного пункту Грайворон.

Як повідомляє пресслужба Легіону, бійці продовжують проводити свою військову операцію.

"Гора-Поділ пройдена! Легіон з РДК приступили до штурму н/п Грайворон, Бєлгородської обл. Росія буде вільною!"- підкреслюється в повідомленні.

Примітно, від Грайворона до Бєлгорода – 80 кілометрів.

Ситуація в Білгородській області

22 травня вранці у Мережі з'явилася інформація про те, що російські добровольці Легіон Свобода Росії і російський добровольчий корпус почали свою військову операцію в прикордонних районах Білгородської області. Рейди були і в Брянській області.

Також вказується, що на Білгородщині знищено контрольно-пропускний пункт РФ.

Крім того, опубліковані кадри пересування військової техніки через кордон у Білгородській області. Однак автентичність відео підтвердити поки що неможливо.

У Білгородській області чути стрілянину і вибухи.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що Легіон Свобода Росії і РДК на Білгородищині проводять операцію зі створення смуги безпеки для захисту мирних українців. В операції беруть участь виключно громадяни РФ.

Дивіться відео, як ополченці Росії просуваються по Білгородській області:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти