Окупант проміняв сім'ю на ідею Путіна: його поховали разом з 4-річною дочкою

23 лютого 2023, 11:59
Окупант вирішив, що важливіше подохнути, ніж зробити все можливе для порятунку дитини.
Ліквідований окупант
Ліквідований окупант / t.me/OSINTGeorgia

У місті Болотному Новосибірської області 21 лютого пройшли похорони ліквідованого в Україні 26-річного Максима Березовського.

Він служив за контрактом у ЗС рф на посаді мех-вода БМП. Разом з ним, в цей же день поховали і його 4-х річну дочку, повідомив OSINT-експерт і розслідувач Іраклій Комахідзе.

Він зазначив, що Березовський воював в Україні з 24 лютого.

відео дня

"У першу відпустку повернувся додому з пораненнями, але лікарі швидко поставили його на ноги, і він відправився назад в Україну. Його дружина і дочка чекали в Югрі, у 4-річної дівчинки була пухлина головного мозку, її потрібно було терміново оперувати. Але татусь з матусею вирішили, що важливіше подохнути за ВВХ, ніж зробити все можливе для порятунку дитини", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що на війні в Україні був ліквідований окупант-священик РПЦ. Він брав участь у бойових діях в Донецькій області. Прикомандирований від РПЦ / ФСБ ієромонах Воніфатій був ліквідований в селі Нікольському Волноваського району Донецької області.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти