У Бердянську розцвіла "бавовна": ЗСУ влучили в аеродром та одним махом ліквідували сотню окупантів

9 лютого 2023, 23:59
Українським воїнам вдалося знищити склад з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, а також радіолокаційну станцію.
У Бердянську розцвіла 'бавовна': ЗСУ влучили в аеродром та одним махом ліквідували сотню окупантів
У Бердянську було влучання в аеродром / ua.depositphotos.com

Збройні сили України 8 лютого влучили в аеродром у тимчасово окупованому російською армією Бердянську Запорізької області. У результаті вдалося ліквідувати понад 100 російських загарбників. Про це повідомляє Бердянська міська військова адміністрація.

"Отримали від наших захисників уточнену інформацію про вчорашні вибухи: є влучання в аеродром", - йдеться в повідомленні.

За даними Бердянської МВА, цим прильотом українські захисники знищили більше ніж сто окупантів. Окрім того, постраждала низка російських об'єктів.

Так, вправними діями Збройних сил України вдалося знищити:

  • склад з боєприпасами;
  • склад з паливно-мастильними матеріалами;
  • радіолокаційну станцію.

Як повідомляв Главред, у середу, 8 лютого у Бердянську Запорізької області пролунала потужна "бавовна". В окупованому місті прогриміло 4 вибухи. ППО окупантам не допомогла і у центрі міста спалахнула сильна пожежа.

Раніше повідомлялося про те, що потужні вибухи прогриміли в Білгородській області, а також у тимчасово окупованому РФ Криму. Місцева влада повідомляла про роботу системи ППО. При цьому збита ракета впала на розв'язку однієї з автодоріг.

Окрім того, 25 січня прогриміли потужні вибухи в анексованому Криму. Цього разу гуркотіло в Сакському районі. З боку військового аеродрому помітили сильний дим. При цьому місцеві жителі скаржилися, що частина села залишилася без електроенергії.

Більше новин про розквітлу "бавовну":

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти