Медведєв марно спробував вгамувати росіян, розлючених поразкою в Херсоні

11 листопада 2022, 15:02
Медведєв спробував запевнити жителів країни-агресора - мовляв, всі території України, з яких втекла російська армія, в результаті знову нібито будуть захоплені.
Медведєв, Херсон
Медведєв злякано спробував вгамувати росіян, розлючених поразкою під Херсоном / Колаж фото УНІАН

Колишній російський прем'єр і президент (а нині - заступник голови Радбезу РФ) Дмитро Медведєв спробував зробити хорошу міну при поганій грі і заявив на своєму каналі в Telegram - мовляв, росіянам анітрохи не варто панікувати через стрімку втечу російської армії з Херсона.

Більш того, він спробував запевнити жителів країни-агресора ‒ мовляв, всі території України, з яких втекла російська армія, в результаті знову нібито будуть захоплені.

"Поняття територіального суверенітету в нашій країні нікуди не зникло. Все повернеться додому. В Російську Федерацію. Алармізм (звичка у всьому шукати "зраду" – Главред) всіх небайдужих людей цілком зрозуміло, а клікушество і панікерство – ні".

Нагадаємо раніше Дмитро Медведєв заявляв, що Росія воює не за території, а "захищає людей". За його словами, завдання РФ - "зупинити від верховного володаря Пекла".

До того Медведєв лякав жителів Землі ядерними погрозами. Він говорив, що Росія може застосувати ядерну зброю у разі "нападу" на "її території" або союзників Москви. Також він сказав, що Кремль докладе "максимум зусиль", щоб в України не з'явилося ядерної зброї.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти