Матері Росії об'єднались і почали вимагати повернути своїх дітей додому

24 березня 2022, 12:06
Вони вимагають хоч якоїсь інформації про своїх дітей і братів, яких відправили на війну в Україну.
Росія, військові, шеврон, російські військові, Донбас, втрати
Матері Росії стали об'єднуватися і вимагати повернути своїх дітей додому / radiosvoboda.org

З кожним днем повідомлення про смерті російських солдатів отримують все більше їх матері. Тому ті, чиї діти залишилися живі, вимагають негайно повернути їх синів назад.

Похоронки з України почали робити свою справу, повідомив радник керівника МВС Антон Геращенко

"Матері Росії стали об'єднуватися і вимагати повернути своїх дітей додому. Продовжимо з потроєними зусиллями посилати в путінсько-фашистську РФ правду, про те скільки російських хлопців були знищені в Україні за примхою їх біснуватого диктатора", - написав Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

Так, у Карачаєво-Черкесії жінки перекрили рух на мосту через річку. Таким чином вони вимагали хоч якоїсь інформації про своїх дітей і братів. Тих, хто зараз бореться в Україні і не виходить на зв'язок.

20 березня шість жінок перекрили проїжджу частину на мосту через річку Хуса, розташовану на Станиці Зеленчуцькій Карачаєво-Черкесії. Обурені матері зупинили рух транспорту, щоб висловити свій протест.

Жінки вимагають надати інформацію про рідних, що проходять службу за контрактом в / ч-01485 Міністерства оборони Росії. Матері зазначають, що їхніх рідних з військової частини відправили воювати в Україну. З того часу вони не виходять на зв'язок.

читайте такожРосія щодня зазнає божевільних втрат в Україні: у Західній розвідці надали цифриЖінок затримали правоохоронці. На 29-річну Айшат Кіпкєєву, 35-річну Фатіму Кіпкєєву, 29-річну Альбіну Гочіяєву, 55-річну Асіят Гочіяєву, 61-річну Патію Байчорову, а також 30-річну Лілію Гочію вже склали адміністративні протоколи.

Нагадаємо, в північних районах України бійцям української армії вдалося частково захопити, а частково знищити колону російської окупаційної армії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти