Кремль зняв з посади "ката Маріуполя" генерала Мізинцева

27 квітня 2023, 11:44
881
Як пише російський пропагандист Олександр Сладков, причиною звільнення генерала Михайла Мізинцева могла стати "якась велика раптова претензія".
Мізінцев, Кремль
Михайло Мізінцев / колаж фото УНІАН та скріншот з відео

У Кремлі прийняли рішення зняти з посади заступника міністра оборони країни-агресора Росії сумно відомого своєю жорстокістю генерала-полковника Михайла Мізинцева. Про це написав відомий російський військовий пропагандист Олександр Сладков.

"Генерал Мізінцев звільнений. Це мій товариш. І я його дуже поважаю. Як, що, за що - складно припускати. Потім все дізнається", - практично з плаксивою інтонацією стверджує Сладков.

Пропагандист припустив, що причиною звільнення заступника голови Міноборони Мізинцева могла стати "якась велика раптова претензія" з боку керівництва країни-агресора.

відео дня
Кремль зняв з посади 'ката Маріуполя' генерала Мізинцева
/ скриншот из видео

Пізніше інформацію про звільнення Мізинцева також повідомив інший пропагандист − Юрій "Котьонок".

Що відомо про Михайла Мізинцева

60-річний генерал-полковник Михайло Мізінцев народився у Вологодській області РФ. У російських пропагандистських ЗМІ його називають "улюбленцем Путіна".

Він раніше очолював операцію в Сирії, де відрізнявся винятковою жорстокістю. Під час війни Росії проти України генерал-полковник очолював облогу Маріуполя. Зокрема, саме Мізинцев віддавав накази бомбити пологовий будинок і драмтеатр в місті, де ховалися місцеві жителі.

Мізінцев був призначений заступником міністра оборони РФ у вересні 2022 року. Там генерал відповідав за матеріально-технічне забезпечення армії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти