Гей-вечірки з політиками в Бельгії: стало відомо про учасників з України

3 грудня 2020, 13:43
Найчастішими гостями секс-вечірок у Брюсселі є політики з Польщі та Угорщини.
Давид Манжели
Давид Манжели / onet.pl

Політики з України беруть участь у секс-вечірках у Бельгії для осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Про це розповів організатор секс-вечірки в Брюсселі Давід Манжелі в інтерв'ю польському виданню Onet.

"У нас є політики з України, Франції, Німеччини, Нідерландів, Люксембургу, Швейцарії чи Іспанії. Однак найчастішими гостями є поляки та угорці", - зазначив він.

Манжелі повідомив, що близько півтора роки тому з ним зв'язалися два політики, які чули про його вечірки від брюссельських знайомих. Потім зголосилися ще двоє, які дізналися про них від колег з Німеччини.

За його словами, регулярними гостями його вечірок є чотири політики правлячої партії Польщі Право і справедливість, прізвища яких він називати не хоче.

читайте такожСпроба № 5: чи заборонять в Україні ЛГБТ-пропаганду і якими будуть наслідкиЗазначимо, що раніше розгорівся скандал після того, як депутата Європарламенту від правлячої партії Угорщини Йожефа Сайєра спіймали на секс-вечірці за участю в основному чоловіків у Брюсселі.

Вечірка відбулася в будівлі на одній з центральних вулиць Брюсселя, за даними бельгійської преси, в "гей-районі" бельгійської столиці.

Всі 25 учасників, більшість з яких чоловіки, були оштрафовані за порушення заходів по боротьбі з коронавірусом. Коли прибули правоохоронці, учасники вечірки були майже голі.

Додамо, що Сайєр є одним з авторів спірної Конституції Угорщини, яку правозахисники розкритикували за створення несприятливого середовища для ЛГБТ-спільноти. Зокрема, в документі міститься текст "Угорщина захищає інститут шлюбу як союзу чоловіка і жінки".

читайте такожБійка і напад на журналіста: у центрі Києва зійшлися через ЛГБТ

Нагадаємо, Георгій Мазурашу і Олена Лис, нардепи з фракції Слуга народу зареєстрували в парламенті законопроект №3917. Документом запроваджується в Україні адміністративну відповідальність за "пропаганду гомосексуалізму і трансгендеризму".

Як заявив в ефірі українського ТБ нардеп Мазурашу, законопроект спрямований проти проведення гей-парадів і покликаний захищати права прихильників сімейних цінностей. За його словами, документ вводить нову статтю до Кодексу про адміністративні правопорушення, яка передбачає штрафи за гей-пропаганду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти