Ще одна країна в небезпеці: Путін може атакувати нові землі - ексміністр Німеччини

18 січня 2024, 20:10
1202
Російський диктатор Володимир Путін може піти війною на Молдову.
Ще одна країна в небезпеці: Путін може атакувати нові землі - ексміністр Німеччини
Путін хоче піти наступом на Молдову / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, Міноборони РФ

Російський диктатор Володимир Путін не зупиниться лише на Україні. Він може атакувати на ще одну країну. Про це заявив колишній міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер, повідомляє Augsburger Allgemeine.

Мова йде про Молдову. Фішер переконаний, що Путін не ризикне напасти на одну з країн НАТО. Річ в тому, що Росії "буде важко встигати за збройовими технологіями НАТО".

"У нього (Путіна - ред.) вже в полі зору Молдова. Ми лише на початку російських ревізійних війн. Путін хоче повернути колишні радянські території ... Тому найкраще, що ми можемо зробити для миру, - і я повторю це знову - масово переозброїтися. Ніхто не повинен думати, що вони можуть атакувати територію альянсу", - сказав Фішер.

відео дня

Війна в Україні

Нагадаємо, згідно інформації німецького видання BILD, російські окупаційні війська, які раніше припинили наступальні дії на сході України, зараз знову розпочали наступ. Вони з новою силою атакують під Авдіївкою та Бахмутом.

Також заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що будь-яке призупинення бойових дій створить можливість для Росії накопичити сили та відновити бойові можливості.

Як повідомляв Главред, у зоні відповідальності Сил оборони півдня триває активна контрбатарейна боротьба. Ворожі сили систематично намагаються відкинути українських військових з позицій на лівобережжі Дніпра.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти