"Буча. Не вірте кремлівській пропаганді": у Хабаровську розігнали мітинг на підтримку України

16 квітня 2022, 13:23
522
Поліцейські швидко затримали чоловіків-учасників мітингу (природно, що несанкціонованого владою) і сказали, що їх забирають для дачі пояснень.
Хабаровськ
У Хабаровську розігнали мітинг на підтримку України / скріншоти з відео

У російській глибинці, на Далекому Сході, в місті Хабаровськ затримали двох чоловіків, які вийшли на мітинг на підтримку України. Відповідне відео опублікував у Twitter проект Activatica.

Один з чоловіків стояв з плакатом " Буча. Не вірте кремлівській пропаганді". Він скандував: "Ціна нашого мовчання-життя дітей!"і" ні ядерної зими!".

Ще один чоловік стояв у пікеті з плакатом кольору українського прапора і написом "Я не боюся". Люди, що стояли навколо нього, деякий час кричали гасло: "Ми не боїмося!".

читайте такожУ Кремлі висловилися про звірства силовиків під час протестів у Росії

Нагадаємо, раніше розвідка Великобританії припускає, що Росія насильно придушить протести мирного населення на тимчасово окупованих територіях України.

"Українське мирне населення в окупованих Росією містах продовжує протестувати проти російського контролю. Зусилля Росії підкорити населення, маніпулюючи ЗМІ, поширюючи пропаганду і встановлюючи маріонеткових, прокремлівських лідерів, поки провалилися", - повідомляє Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти