Армія України потопила ДК Цезар Куніков: у Путіна зробили першу заяву

14 лютого 2024, 11:49оновлено 14 лютого, 18:34
У директорській Володимира Путіна вирішили перевести стрілки на міністерство оборони окупантів Росії, про що свідчать слова рупора Кремля Дмитра Пєскова.
Пєсков, Куніков Катастрофу
ВДК "Цезар" мають коментувати у Міноборони РФ - Пєсков / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, Кримський вітер

Кремлівський рупор Дмитро Пєсков відмовився коментувати розтрощення силами оборони України російського великого десантного корабля Цезар Куніков. Мовляв, про це потрібно питати в міністерства оборони окупантів.

Як повідомляють пропагандисти РИА Новости, у Кремлі поки що не наважилися давати офіційний коментар щодо ситуації.

"Кремль не коментує повідомлення про атаку на російський корабель у Чорному морі: це пов'язано з ходом спецоперації, коментарі - прерогатива Міноборони", - наголосив Дмитро Пєсков.

відео дня

Україна розтрощила ВДК Цезар Куніков

Уранці, 14 лютого, у Криму прогриміли вибухи. Жителі Ялти, Місхора та Алупки заявили про спалахи і звуки вибухів. З'явилася інформація про удар по БДК російських окупантів. У район події вирушили вертольоти.

Пізніше Українська правда повідомила, що бійці ГУР розтрощили ВДК РФ Цезар Куніков у Криму. У Міністерстві оборони Росії цього повідомлення не підтверджували, але й не спростовували.

У Генеральному штабі ЗСУ офіційно підтвердили: Україна знищила російський корабель Цезар Куніков у Криму. Розтрощення ворожого військового судна - спільна операція військових і бійців ГУР.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти