Гора трупів: у США в будинку для людей похилого віку виявили 17 загиблих від Covid-19

16 квітня 2020, 18:15оновлено 17 квітня 2020, 02:30
Поліція вирушила в установу після анонімного дзвінка.
прапор США
В будинку пристарілих знайшли 17 трупів / Reuters

У США в невеликому містечку штата Нью-Джерсі в будинку пристарілих поліція виявила 17 літніх людей, померлих від коронавіруса Covid-19.

Як повідомляє New York Times, правоохоронці отримали анонімне повідомлення, в якому було зазначено, що в сараї будинку престарілих зберігається тіло померлої людини.

Проте, приїхавши на місце, правоохоронці виявили інші 17 тіл в невеликому морзі будинку престарілих, який розрахований не більше ніж на 4 тіла.

Пізніше співробітники поліції з'ясували, що всього в будинку пристарілих померло 68 осіб, включаючи двох медсестер. Також 76 інфікованих виявили у двох корпусах іншого будинку престарілих, розташованого неподалік. Також підхопили коронавірус понад 40 співробітників установи, включаючи адміністратора.

читайте такожКоронавірус нещадно вбиває американців: у США настали чорні дніВідзначається, що від коронавіруса постраждали і інші будинки престарілих, розташовані в нью-йоркському регіоні. Уповноважений Джош Готхаймер підкреслив, що швидкість поширення вірусу можна порівняти з лісовою пожежею, яку важко зупинити.

Як раніше повідомлялося, влада США змушена ховати загиблих від коронавіруса в братських могилах, які викопали на острові Гарт Айланд недалеко від Манхеттена.

Нагадаємо, стало відомо, що розвідка США вперше попередила президента Дональда Трампа про спалах коронавіруса ще 3 січня. Представники розвідки в ході закритих брифінгів також попереджали його про серйозність загрози.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти