Найтрагічніший день в США: зла хвороба вбила колосальну кількість людей

8 квітня 2020, 13:26
Усього в США за добу уханьська зараза вбила 1858 осіб.
коронавірус
Коронавірус у США вбив більше 1800 людей за добу / Reuters

Уханьська зараза по-звірячому впилася в тіло наддержави. Сполучені Штати швидкими темпами наближаються до 400 000 випадків зараження коронавірусом.

Згідно з даними Університету Джона Хопкінса, кількість загиблих в країні досягла 12 910 людей.

Число смертей в країні від нового коронавірусу щодня сягає страхітливих висот, причому у вівторок тільки у Великому Яблуці (Нью-Йорку) було зареєстровано понад 800 смертельних випадків.

Всього в США за добу уханьська зараза вбила 1858 людей – це рекордний показник, який в світі ще ніколи не фіксували з початку спалаху пандемії коронавірусу.

"У нас є чума, і ми бачимо світло в кінці тунелю", - сказав президент Дональд Трамп в день, коли рекордна кількість американців померла від злої хвороби дихальних шляхів.

читайте такожУхань або не Ухань: учені розповіли, де дійсно народився коронавірусНагадаємо, станом на ранок середи, 8 квітня, у світі зареєстрували 1 430 141 випадок зараження коронавірусом. При цьому 82 119 осіб стали жертвами коронавірусної інфекції, а 301 130 осіб успішно перемогли хворобу. США продовжують утримувати першість за кількістю випадків зараження вірусом – там їх 398 809.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти