Ціна на нафту: що відбувається на світових ринках

25 березня 2020, 09:45
Пандемія китайського коронавіруса Covid-19 серйозно вдарила по світовим цінам на нафту.
Нафту, ціни
Ціни на нафту на світових ринках як і раніше нестійкі / Reuters

В Азії фондові ринки (як до того американський ринок на Уолл-стріт) продемонстрував зростання котирувань, а деякі інвестори у перший раз за останній час регулярно купують акції.

Відповідне повідомлення опублікувало інформаційне агентство Інтерфакс. Тим не менш нестабільність ринків все ще залишається досить міцною на тлі пандемії коронавіруса.

Приміром, у середу, 25 березня, ф'ючерси на S&P 500 зменшилися на 1,3%. Як вважають експерти, американські ринки незабаром зможуть знову повернутися до зниження. Японський індекс Nikkei 225 виріс на 5,4%, а гонконгський - Hang Seng - подорожчав на 2,1%.

відео дня

Станом на 08:30 за Києвом ф'ючерси на нафту марки Brent виросли на лондонській біржі ICE Futures на 2,73% і торгувалися по 27,92 долара за барель. Пізніше ф'ючерси на WTI піднялися до цього часу в Нью-Йорку на 3,83% - до 24,93 долара за барель.

Нагадаємо, раніше експерти зійшлися на думці, що нинішня криза в нафтовій сфері, яку зараз переживають світові ринки через коронавірус - найгірша за останнє сторіччя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти