У Міноборони розповіли, чи будуть закликати жінок на фронт

14 червня 2022, 18:35оновлено 5 липня 2022, 16:06
Поки не можна прогнозувати, як проводитиметься мобілізація надалі, все залежатиме від ситуації на фронті, повідомили у відомстві.
У Міноборони розповіли, чи будуть закликати жінок на фронт
Чи будуть призивати жінок в армію - відповідь Міноборони / армія.Інформ

На тлі масштабного вторгнення Росії, в Міноборони поки що не розглядають проведення мобілізації жінок, у новині про можливе залучення представниць слабкої статі до служби - лише фейк, який поширять ра**исти.

"У нас не стоїть сьогодні питання щодо мобілізації жінок. Це не єдиний фейк, який запускає Росія", - повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону.

За її словами, поки не можна прогнозувати, як буде проводитися мобілізація надалі, все буде залежати від ситуації на фронті.

"Станом на сьогоднішній день мобілізація пройшла повністю за планами. У нас зривів немає", - додала Маляр.

Раніше Главред писав, що в Чернівецькій області на кордоні з Румунією прикордонники затримали групу контрабандистів, якому вручили повістки до військкомату. 8 червня, прикордонники Чернівецького загону затримали десять контрабандистів, які чекали партію сигарет для доставки на територію Румунії. Зазначається, що порушниками виявилися чоловіки віком 17-35 років з прикордонного села Красноїльськ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти