Ракети РФ били по макетах: в ОП розповіли, як окупантів затягують у "вогневі мішки"

5 березня 2022, 01:53
Успіхи ЗСУ у війні проти РФ є закономірністю, впевнений Олексій Арестович.
війна, військові, ЗСУ, вторгнення
/ Фото Reuters

Героїчна оборона України ЗСУ разом з територіальною обороною від російських окупантів є закономірністю, заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Як пише він у Facebook, результати стримування агресії РФ є результатом планів, прорахованих і продуманих військовим керівництвом ЗСУ.

"Чи знаєте ви, що перший удар крилатих ракет противника в багатьох місцях припав в макети? І вогневі мішки, і нескінченні kill box, в які затягують війська противника наші військові - це все тверезий і холоднокровний розрахунок, який з методичністю роторного екскаватора реалізує керівництво і особовий склад нашої армії", - пише радник глави ОП.

Він упевнений в тому, що успіхи ЗСУ є закономірністю, спеціально збудовані і чітко реалізовані причинно-наслідкові зв'язки: "Поєднання найвищого рівня Збройних сил і народного опору і перемеле тут російську військову машину. Російська армія не сильна. Вона просто довга".

"Вісім з десяти путінських армій тут. Тут ми їх і поховаємо", - додав Арестович.

Війна РФ проти України

Рано вранці 24 лютого Путін заявив, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти