Путін боїться ймовірної ліквідації: експертка озвучила головний страх диктатора

12 жовтня 2024, 15:34
330
Диктатор Володимир Путін може повторити долю Насралли з "Хезболли".
Путин, Кремль
Путін переживає за власне життя / Колаж: Главред, Фото: Associated Press, скрин

В диктатора Володимира Путіна є багато страхів, які з кожним разом все важче приховувати. Головна ціль глави РФ - це, щоб його сприймали як "сильного лідера". Як розповіла 24 Каналу голова благодійного фонду "Русь сидящая" Ольга Романова, є підстави стверджувати, що диктатор багато чого боїться. Особливо, власної ліквідації.

На думку Романової, значна частина світу була б не проти, якби з Путіним щось сталося. Саме з цієї причини зрозуміло, що диктатор буде боятися за своє життя.

"Якщо у вас параноя, то це не означає, що за вами не стежать. Впевнена, що він краще за нас знає історію зі знищенням Насралли з "Хезболли", коли його розбомбили прямо в бункері. Хтось цілком може дотягнутися і до Путіна. Думаю, що він думає про це кожного дня", – зауважила Романова.

відео дня

Хто така Ольга Романова

Ольга Романова – російська журналістка, теле- і радіоведуча. Виконавчий директор руху "Русь, що сидить". Колишній член Координаційної ради російської опозиції, пише Вікіпедія.

Експертка припускає, що, якщо спецслужби Ізраїлю змогли дістати надзвичайно захищеного терориста, то й до Путіна цілком реально дотягнутися. Очевидно, що саме такого розвитку подій він боїться.

Путін боїться ймовірної ліквідації: експертка озвучила головний страх диктатора
Іран та Ізраїль / Инфографика: Главред

Що відбувається в Росії - останні новини

Як відомо, в США жорстко проїхалися по очільнику російського МЗС Сергію Лаврову і прокоментували його заяву щодо війни. Блінкен знову підкреслив важливість припинення російської агресії.

А тим часом щоденні втрати РФ наближаються до 1 300 осіб. Таким чином Росія змушена зараз шукати складніші політичні кроки.

Наприклад, РФ готує тисячі солдатів для участі в бойових діях. Залучення військ КНДР допоможе вивільнити додаткові підрозділи для посилення наступальних операцій на лінії фронту, вказують аналітики.

Інші новини про війну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти