Ексдиректор ЦРУ назвав причину масового відстрілу генералів РФ в Україні

21 березня 2022, 22:46
Військові ЗСУ змогли ефективно заглушити засоби зв'язку росіян, каже Девід Петреус.
війна, Буча,
/ Фото Reuters

Колишній директор Центрального розвідувального управління США Девід Петреус прокоментував загибель п'яти російських генералів (Андрій Колесніков, Андрій Суховецький, Віталій Герасимов, Олег Мітяєв, Андрій Мордвічев, - ред.) за три тижні війни в Україні.

Як підкреслив він в ефірі CNN, загибель генералів на полі бою, це дійсно рідкість.

Наприклад, США втратили всього одного генерала за весь час війни в Афганістані і те, це сталося "зсередини". Петреус пояснив, що всі загиблі в Україні генерали РФ є представниками вищої керівної ланки армії.

Говорячи про причини ліквідації російських генералів в Україні він вважає, що система управління армії РФ вийшла з ладу.

Екс-глава ЦРУ допускає, що знешкодження генералів відбулося, оскільки військові ЗСУ змогли заглушити засоби зв'язку росіян.

Утруднення в спілкуванні, а також відсутність ініціативи військовослужбовців молодшої ланки змушує генералів залишати свій броньований транспорт. Після чого, влучні українські снайпери їх знищують.

читайте такожВантаж 200 для Новочеркаська і Воронежа: ЗСУ знищили генерала і полковника РФ

Нагадаємо, раніше Російські строковики, які потрапили в полон в Україні, заявили, що військове начальство обманом кинуло їх у війну, а Росія вчинила злочин за примхою Володимира Путіна.

"Твердили, що будуть навчання в полях на території Росії. Нас обдурили", - заявив строковик Олександр Морозов. За його словами, строковиків на території України були сотні.

"Молодих хлопців кинули під Ромни Сумської області і сказали зробити блокпост. Пайки були "прострочені на роки, це було огидно", а техніка в дорозі "весь час ламалася", - додав полонений.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти