Бойовий медик в одеській лікарні оголосив голодування через нелюдські умови

21 серпня 2024, 21:42
899
Бойовий медик, який наразі проходить лікування в одеській психіатричній лікарні, заявив, що там нелюдські умови і оголосив голодування та записав відео.
Бойовий медик в одеській лікарні оголосив голодування через нелюдські умови
Військовий медик в лікарні оголосив голодування / колаж: Главред, фото: скриншот з відео, УНІАН

В Одеській обласній психіатричній лікарні №2 жахливі умови для проживання і харчування залишає бажати кращого. Про це військовий медик Петро Конопля розповів напередодні та записав відео, повідомляє ТСН.

У цій лікарні лікуються військові, але, за словами бойового медика, умови там жахливі - облізлі стіни, пліснява та харчування, завдяки якому важко виздоровіти, адже не хватає овочів та фруктів.

відео дня

"Обіцяли раціон харчування покращити, але наразі нічого не змінилось. Нас годують просто гидотою перевареною, приготованою із найдешевших продуктів. Я не вважаю, що воїни, які зараз захищають Україну, мають терпіти таке ставлення до себе", - заявив військовий у своєму зверненні.

Також він показав свою лікарняну палату, на відео видно, що на стінаї є не лише пліснява, але і грибок. Пізніше Петро знову записав відео, де показав свій ранковий та вечірній раціон у цій лікарні.

Під звершення свого відеозвернення військовий заявив, що вважає, що він має право оцінювати їжу та умови проживання у госпіталі, оскільки він за майже три роки війни отримав кілька поранень і перебував у багатьох реабілітаційних центрах, де умови проживання дуже відрізняються від одеської лікарні.

Виходячи із цих всіх причин військовий оголосив голодування.

Війна в Росії проти України - останні новини:

Нагадаємо, росіяни впритул наблизились до селища Нью-Йорк на Донеччині, проте не захопили його, а ліннія фронту у тому місці не рівна.

У мережі російські "патріоти" обурюються тому, щщо Путін не показує абсолютно ніякої реакції через події в Курській області і активно показує свою бурхливу діяльність, щоб відволікти суспільство.

Нагадаємо, через атаку дронів на аеродром "Савалейку" за даними ГУР, було знищено літак МіГ-31К/И та два літаки Іл-76.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти