Опинився в госпіталі: на Київщині побили військового, бо він роздавав повістки

30 червня 2023, 16:50
Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею "Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень",
на Київщині побили військового
На Київщині побили військового за те, що він роздавав повістки / Коллаж: Главред, фото: 28-я ОМБр имени Рыцарей Зимнего Похода, поліція Київської області

У Київській області жорстоко побили військового за те, що він нібито роздавав повістки. Нині чоловік перебуває у лікарні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила мама постраждалого Сусанна Бойко.

Виявилось, що 25 червня у Житніх Горах між військовим та компанію місцевих молодиків виникла суперечка і переросла в бійку.

Мати постраждалого стверджує, що нині її син перебуває у госпіталі. Він з 19 років захищав Україну на фронті та виконував операції у зоні АТО.

відео дня

Згодом військовий отримав травму та опинився на операційному столі. Після операції він продовжив свою службу у військкоматі.

Жінка вимагає справедливого розслідування цього інциденту.

Що кажуть у поліції

У поліції Київської області вже розслідують цей інцидент. Там стверджують, що військового побили, коли він перебував поза службою. Правоохоронці нібито вже опитали всіх осіб, причетних до інциденту.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за статтею "Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень.

У Карпатах на одному з курортів чоловік "накинувся" на військового медика, який приїхав із Бахмута, щоб пройти посттравматичну психологічну реабілітацію. Образник цинічно сказав, що "ЗСУ - це худоба" і послав військового медика назад до Бахмута.

Нагадаємо, у Волинській області 22-річний офіцер побив 41-річного військового, який раніше отримав серйозне поранення на фронті. Чоловіка знайшли наступного дня. Внаслідок побиття він тимчасово втратив можливість ходити. У військового велика гематома на голові та рана, а також синці по всьому тілу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти