Найгірша зима: мешканці Маріуполя взимку залишаться без опалення - мерія

30 червня 2022, 20:33
Підключення газопостачання навіть у приватні будинки не буде. За винятком частини Лівобережного району наближеного до села Виноградного.
Маріуполь
У Маріуполі не буде опалення - мерія / колаж УНІАН / Азов

У Маріуполі не вдасться відновити централізоване опалення через неможливість реконструкції котелень або підключення газу, йдеться в заяві радника мера міста Петра Андрющенка.

"Підключення газопостачання навіть у приватні будинки не буде. За винятком частини Лівобережного району наближеного до с. виноградного і частини Приморського району, наближеного до порту, якщо вдасться підключитися до газотранспортних систем Маріупольського району (велике питання). Централізованої поставки дров не буде", - пише він.

За його словами, маріупольцям готують приміщення шкіл і дитячих садків (актові та спортивні зали). Будуть встановлені двоповерхові ліжка і обігрів тепловими гарматами. Гаряче харчування, польові кухні або місця для приготування їжі не на вулиці облаштовувати не планують.

відео дня

Новини Донбасу онлайн:

"На маріупольців чекає найгірша зима за всі часи існування міста", - констатує Андрющенко.

читайте такожПонад 100 тіл загиблих під завалами одного будинку: у Маріуполі виявили страшну знахідку

Нагадаємо, поблизу окупованого росіянами Маріуполя підірвався десантний катер Чорноморського флоту РФ. Як зазначив представник Одеської ОВВА Сергій Братчук, ворожий катер зробив "жест доброї волі".

Нагадаємо, генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко раніше зазначав, що війна не закінчиться швидко, але Україна має шанс повернути всі свої території. За його словами, вторгнення Росії в Україну можна було зупинити шляхом переговорів тільки на початку. Однак після звірств окупантів в Бучі, Ірпені та інших населених пунктах була пройдена точка неповернення, і вже ніякі переговори не можуть завершити цю війну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти