Зеленський "вилаявся" на адресу Порошенка, опубліковано відео тролінгу

19 грудня 2020, 11:37
Володимир Зеленський розповів про зростання витрат держави на медицину.
Порошенко, Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський / УНІАН

Президент Володимир Зеленський під час відеозвернення до громадян України "вилаявся" на адресу свого попередника Петра Порошенка.

На опублікованому Офісом президента відео, глава держави, говорячи про збільшення фінансування медицини в держбюджеті-2021, нагадав, що витрати збільшені на 65 млрд грн, порівняно з минулим.

При цьому Зеленський уточнив, що зараз витрати держави на медицину зросли в порівнянні з часами колишнього президента (очевидно, мався на увазі Петро Порошенко, - ред.). Водночас слова Зеленського про екс-президента були "запікані", а глава держави вибачився за"лайку".

"Гроші на медицину — майже 160 млрд гривень — найбільше за часи незалежності України. І на 65 млрд більше з часів м.... пр..... Сорі за лайку", - сказав Зеленський.

Він також заявив про те, що опозиція маніпулює інформацією про бюджет.

"Прийнято державний бюджет на 2021 рік. Всіх вітаю! Ми продовжили ламати старі традиції, і вже вдруге виявляється, що можна прийняти бюджет вчасно. Виявляється, що можна не до п'ятої ранку, що можна без торгів і без всяких "хотілок", — додав глава держави.

читайте також"Подивися на себе в дзеркало": Кравчук жорстко поставив на місце Порошенка

Нагадаємо, раніше в мережі сталася Заочна перепалка між президентом Володимиром Зеленським і екс-президентом Петром Порошенком.

Під час відеозвернення Зеленський нагадав, що за порушення карантину вихідного дня підприємців штрафуватимуть. При цьому глава держави прозоро натякнув, що до порушень карантину вихідного дня причетний і Порошенко, адже спортивний клуб 5 Елемент, власником якого є екс-президент, був відкритий на вихідних.

читайте також"Ніколи собі не дозволить": Зеленський підколів Порошенка, звертаючись до волонтерів

На звинувачення Зеленського відреагував Порошенко. У своєму Telegram він заявив про нібито нецільове використання бюджетних коштів на програмі велике будівництво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти