Зажмурився під Новий рік: в Україні ліквідовували "майора Грома"

8 січня 2023, 11:50
Російський майор Олег Самсонов пішов добровольцем на війну в Україну.
Ліквідований окупант
В Україні ліквідовано "майора Грома" / t.me/OSINTGeorgia

6 січня у російському Волгограді поховали ліквідованого в Україні 56-річного ветерана спецназу "Грім" майора Олега Самсонова.

Самсонов до виходу на пенсію до 45 річного віку значився в спецназі "грім", який ставився спочатку до управління Федеральної служби з контролю за обігом наркотиків регіону, повідомив OSINT-експерт і розслідувач Іраклій Комахідзе.

"Потім до ГУ МВС по Волгоградській області. Далі працював у службах безпеки. Мабуть, в минулому році у пенсіонера вичерпався запас конфіскованих ще при Службі наркотиків, і в 56-річному віці Самсонов пішов добровольцем на "сво" в Україну, де зажмурився під Новий рік 26 грудня", - розповів Комахідзе.

відео дня

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200 "став на території"ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти