"Затишшя перед бурею": Жданов розповів, яка небезпека загрожує українцям 24 серпня

16 серпня 2022, 09:38оновлено 16 серпня 2022, 11:36
Ракетні удари росіян можуть розтягнутися в часі – з 23 по 25 серпня, а може бути і один обстріл - 24 серпня.
Олег Жданов, День незалежності України
Олег Жданов попередив про небезпеку на День незалежності України / Фото УНІАН

Країна-агресорка Росія може готувати масований ракетний удар на 24 серпня. Таке припущення озвучив військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, зараз зменшилася інтенсивність ракетних ударів окупантів по Україні. Це може свідчити про підготовку Росії до Дня незалежності України, передає 24 канал.

Оскільки 23 серпня відзначається ще й День Державного прапора України, тому ракетні удари росіян можуть розтягнутися в часі - з 23 по 25 серпня, а може бути і один – 24 серпня.

відео дня

"Окупанти розуміють, що 24 серпня – це буде День незалежності України. 23 серпня ми ще святкуємо День Державного прапора України. Я думаю, вони просто накопичують ту кількість ракет для того, щоби завдати, максимально по можливості, масованого ракетного удару по нашій території. Можливо, буде кілька (ракетних ударів, - ред.), які вони розтягнуть у часі. Вони так просто це не залишать. І це затишшя, я думаю, перед бурею", — вважає Жданов.

Як повідомляв Главред, вночі 16 серпня російські окупанти здійснили масований ракетний обстріл Харкова. Як розповів мер міста Ігор Терехов, були обстріляні одразу п'ять з дев'яти районів районів Харкова. Такого радіусу удару ракетами по місту не було давно.

14 серпня російські окупанти обстріляли житловий район в Енергодарі Запорізької області. Внаслідок цього загинув працівник Запорізької атомної електростанції - майстер цеху.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти