Відомий музичний телеведучий героїчно загинув у боях з окупантами

18 липня 2022, 08:10оновлено 18 липня 2022, 10:39
26 липня Каріму Гуламову мало виповнитися 35 років. Родом він був з Обухова, що на Київщині, а в останні роки постійно жив в Ірпені.
Гулямов, телеведучий
Карім Гуламов / Facebook

У суворих боях з російськими агресорами трагічно загинув легендарний телеведучий музичного каналу М1 Карім Гуламов. Про це йдеться на сторінці чоловіка в Facebook.

"Є номери, на які вже ніколи не подзвониш, зустрічі, які вже не відбудуться, і плани, яким не судилося здійснитися. Карім, Я не вірю. Царство небесне і вічна тобі пам'ять, Герой! Ти завжди був на позитиві, посміхався, завжди піднімав настрій. Ти був відважний, мужній, Справедливий, Ти був прикладом", – пишуть рідні та близькі Гуламова.

Відомий музичний телеведучий героїчно загинув у боях з окупантами

Ймовірно, Гуламов загинув під час обстрілу під час бойового виїзду – як написав один із його побратимів.

відео дня

"Брат Карим Гуламов - це не може бути правдою. Машина була тобі під фасон. Немає тебе ні машини. До зустрічі! Нашим тисни руку", - йдеться в тексті.

Відомий музичний телеведучий героїчно загинув у боях з окупантами

26 липня Каріму Гуламову мало виповнитися 35 років. Родом він був із Обухова, що на Київщині, а останні роки постійно мешкав в Ірпені.

читайте такожЛитовський телеведучий зібрав мільйон євро на Байрактар і планує ще

Нагадаємо, раніше український телеведучий і ресторатор Даніель Салем, який зараз служить у лавах ЗСУ, повідомив, що його контузило, а в їхньому загоні чотири бійці отримали легкі поранення.

"Близький. Люблю тебе, моя Україно! Не втомлююся говорити тобі про це! Воїни! Козаки! Брати! Ліве вухо навряд чи буде чути, легка контузія, а так я в строю", - каже чоловік.

З самого початку війни Даніель Салем став бійцем української армії, щоб захищати Україну від російських окупантів. Він відправився захищати рідну Одесу від російських окупантів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти