"Закрити справу і відправити куди подалі": суд виніс несподіваний вердикт ковід-порушнику в Києві

24 листопада 2021, 14:10оновлено 24 листопада 2021, 14:48
Відповідне рішення внесено до даних Єдиного державного реєстру судових рішень.
Молоток, суд
Суддя "послав нахер" порушника карантину / УНІАН

Суддя Печерського районного суду Києва Олег Білоцерківець закрив карантинну справупроти адміністратора столичної установи та "відправив на*ер" останнього.

Відповідне рішення внесено до даних Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє Главред.

Так, вночі 3 лютого в Києві на вулиці Паркова Дорога, 2 адміністратор порушив вимоги карантинної постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року, не вживши заходів щодо своєчасного закриття закладу.

відео дня

"Аналізуючи докази у справі з точки зору їх допустимості, об'єктивності та достатності, за відсутності будь-яких суттєвих протиріч вважаю вину ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП, доведеною повністю",- йдеться в матеріалі.

читайте також"Не можу їсти в одягненій масці": українець влаштував перекус на вокзалі і мало не нарвався на штрафПокарати порушника карантину не вдалося, оскільки закінчився тримісячний термін з дня фіксації адмінпорушення і на засідання він не з'явився.

"Провадження у справі про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ст.44-3 КУпАП закрити після закінчення строків притягнення до адміністративної відповідальності та відправити на*ер", - йдеться в рішенні суду.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти