"Закінчить своє життя": Резніков прогнозує розпад Росії

10 липня 2022, 22:34
Демократичний світ об'єднався, щоб здобути перемогу над Росією.
Резніков, армія РФ
Резніков / informnapalm.org, УНІАН

Війна Росії проти України остаточно покладе край імперії. Як сказав міністр оборони Олексій Резніков, РФ розпадеться на різні країни.

"Я впевнений, що в найближчі кілька років ми побачимо процесію закликів до суверенітету на території Росії. Російська Федерація закінчить своє життя, як різні країни - Татарстан, Башкортостан тощо", - сказав він, пише The Sunday Times.

Резніков зазначив, що демократичний світ об'єднався, щоб здобути перемогу над Росією.

"Ми впевнені, що народилася антикремлівська коаліція. Наші партнери в Лондоні, Вашингтоні та інших столицях, вони вкладають в нас не тільки гроші, але і надію своїх людей, що ми повинні змусити Кремль програти. Ми повинні виграти цю війну разом", - сказав він.

Міністр оборони додав, що навіть старі союзи Путіна з Угорщиною і Казахстаном розпалися. Так, президент Казахстану Касим Жомарт Токаєв пообіцяв підтримувати санкції проти Росії.

читайте такожРосіяни застосовують проти ЗСУ до тисячі снарядів на годину - Резніков

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що якщо Україна впаде, РФ прийде з війною в інші європейські країни. Він підкреслив, що російська влада не має наміру обмежувати свою військову агресію лише на території нашої країни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти