Вихід ЗСУ з Сєвєродонецька: у Міноборони розповіли про "оборонну операцію"

24 червня 2022, 16:18
Інформація про те, чи знаходяться частини ЗСУ в Сєвєродонецьку - закрита, підкреслив Олександр Мотузяник
Сєвєродонецьк
Стало відомо про ситуацію в Сєвєродонецьку / Фото t.me/luhanskaVTSA

Генеральний штаб не коментує інформацію про можливий вихід українських військових з міста Сєвєродонецьк Луганської області, зараз там найгарячіша ділянка фронту, заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

Як підкреслив він під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ, інформація про те, чи знаходяться частини Збройних сил України в Сєвєродонецьку - закрита.

"Ми про це не говоримо. Я дуже просив би всіх зосередитися на інформації, яку представляє Генштаб і Міноборони України", - підкреслив спікер МО.

"Хотів би закликати і журналістів і представників органів державної влади дати можливість ЗСУ повідомляти про дії української армії в рамках відкритої інформації. Не потрібно шкодити веденню оборонної операції... Вірте в Збройні сили України", - додав Мотузяник.

читайте такожЗСУ вийшли з оточення під Сєвєродонецьком: у МВС розкрили деталі

Нагадаємо, раніше військовий кореспондент Юрій Бутусов повідомив у Facebook про те, що українські військові вночі 24 червня покинули частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька.

"Ми вийшли з Сєвєродонецька. Сьогодні вночі українські підрозділи організовано покинули частину Сєвєродонецької промзони. На тій ділянці фронту, де я перебував, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат. Йти гірко, але це рішення давно вже назріло", - пояснив він.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти